Szérüskert  Vendégház
Üdvözöljük a honlapunkon! Szérüskert vendégház 2015.
Kezdőlap A környék Kapcsolat Foglalás Deutsch English

 

Tájékoztató a foglalásról

A vendégházat minimum 3 éjszakára adjuk bérbe, maximum 8 fő részére. (2x2, illetve 1x4 ágyas hálószoba) A bérleti díj: 20.000,- Ft/nap. A bérleti díjon felül a jelenlegi szabályozás szerint 350.-Ft/fő/nap idegenforgalmi adót kell fizetni minden 18 év feletti állampolgárnak. A lefoglalt időszakban kizárólag önök használják az egész házat és a kertet teljes felszerelésével. Az étkezés önellátó, kiválóan felszerelt konyha van.(edények, kávéfőző, vízforraló, mikró, hűtő).

A vendégház lefoglalásához 40% előleget kérünk 5 napon belül, a 11773092-08692205 (OTP) bankszámlaszámra átutalni.

Így a megbeszéltek alapján 5 napig tartjuk fenn a foglalás lehetőségét, addig más érdeklődőnek nem ajánljuk ki az előzetesen lefoglalt időszakot. A pénz megérkezése 100% biztonságos foglalást jelent a lekötött időszakra. A vendégház elfoglalása az első nap 14 óra után, az elhagyása pedig az utolsó napon 10 óráig lehetséges. Élelmiszerbolt a faluban található. Gyalogosan erdőn keresztül kb. 10 perc, gépkocsival kb. 3-5 perc.

A ház romantikus környezetben, erdő szélén áll kerítéssel zárt, füves, nagy kerttel (kerti bútorok, tűzrakóhely, játékok, pinpongasztal, hinta, tollaslabda). Garantáljuk ha szeretik a természetet, nyugalmat, tisztaságot és a romantikát, nálunk nem fognak csalódni .